2016. március 27., vasárnap

Én earl és a lány, aki meg fog halni

Sziasztok!

Ez a mostani bejegyzés is egy filmajánló lesz. 
Remélem tetszeni fog.


szóval: 

Én, Earl, és a lány aki meg fog halni

Az alapsztori a következő: 
A főszereplő srác egy elég furcsa természetű fiú. Az iskola tanulóit a saját elképzelése szerint csoportokra osztja. Olyanokra mint: menők, kockák, stréberek, narkósok, és a többi. Ő maga úgy véli, igazán egyik csoporthoz sem tartozik, de mindeközben azért igyekszik úgy viselkedni, hogy mindegyik csoportban meglegyen a maga kis helye. Nem olyan szinten, hogy mindenki számára közkedvelt legyen, csak olyan szinten, hogy bárhová leülhessen bambulászni a szünetekben. 

Legjobb barátja, Earl közelről sem észkombájn. Talán pontosabb lenne, ha úgy fogalmaznék, hogy sík, mint a deszkalap, viszont arra pont jó, hogy jó sok hülyeséget lehessen neki mondani, és jó sok hülyeséget lehessen vele csinálni. Például zazi filmeket forgatni a segítségével.

Egy napon aztán főszereplőnk szülei megkérik a fiukat, hogy foglalkozzon már az iskolába járó szegény kis rákos lánnyal, vidítsa fel őt, amennyire az lehetséges. A kezdetekben ez nem igazán jön össze, de végül egészen jól összebarátkoznak. Talán kicsit több is van köztük, mint barátság, de egyikőjük sem meri ezt elmondani a másiknak. 

Az idő pedig telik. A lány kezelésekre jár, egyre ramatyabbul fest. 
De boldog. Egy ideig. Aztán már nem. 



Trailer:



Akinek tetszett a Csillagainkban a hiba, annak ez is tetszeni fog. 
És nem, nem sablonos és nem is hasonlít annyira a Csillagainkban a hibára, hogy kopinak lehessen nevezni. Nekem tetszett. Már ahogy egy szomorú film tetszhet valakinek.

*   *   *

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy +1-et, hogy én is tudhassam. 
Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése