2016. március 27., vasárnap

Akame ga Kill! - The Jaegers - képek/gifek

Sziasztok!

Ma Jaegers tagajait fogom bemutatni, mint múltkor a Night Raid tagjait.
Remélem tetszeni fog. : )


The Jaegers:




Seryu:

Ő a csapat készséges és kedves lánya. Egészen addig, amíg igazságtalanságot nem érez a levegőben, mert akkor begerjed és pszichopatává változik. Ja, igen, egy kissé robotosítva van...








Stylish:

A csapat őrült kutatója, emberi mutánsokat állít elő a birodalmi hadseregnek.
(Seryu-t is ő bütykölte kiborggá.) 
Túl sokat nem tudunk meg róla a történet során, annyi viszont bizonyos, hogy mindenek előtt a saját életéért harcol leginkább. Ha szorult helyzetbe kerül a csapat igyekszik minél hamarabb menteni az irháját. 









Bols:

Egy ijesztő maszkos alak, akinek igazából vajból van a szíve. Van egy szerető felesége és gyereke is. 









Wave:

Wave egy Tatsumira minden tekintetben nagyon hasonlító fiú. (Nézhetjük akár a céljaikat, viselkedésüket, teigujukat... mind hasonló.) Wave mindig Kuromét akarja védeni, aki véleménye szerint nem elég erős, hogy megvédje saját magát. Kurome ezt kicsit máshogy gondolja és jól megmutatja Wave-nek, hogy mi róla a véleménye. Szegény Wave-t szinte mindig félreállítják valahogyan. Van, hogy elhajítják egy fél mérföldre, van hogy csak lecsapják, mint a szúnyogot. Minden esetre egy elég pozitív szereplő.







Kurome:

Kurome Akame húga. Mindketten kiskorukban egy bérgyilkosokat képző táborban nőttek fel, Kurome nem bizonyult olyan életrevalónak, mint Akame, így őt a biológiai kísérletek osztályára helyezték. Azóta egy titkos gyógyszerrel van kezelve folyamatosan, ami megnöveli az erejét, szélesíti a látókörét, rövidíti a reakcióidejét és begyógyítja gyorsan a sebeit. Kurome elég kegyetlen kiscsaj, szóval nem érdemes túlságosan barátkozni próbálni vele. A fentiekben elég jól látható, hogy Wave is elég rosszul választott magának barátot...
Kurome a teigujával fel tudja támasztani a holtakat, de csak mint bábként mozgó testeket. Kész gyűjteménye van az ilyen szerencsétlenül járt emberekből. Mindig testőrként kísértetteti magát egy régi gyerekkori barátjával, amit direkt azért ölt meg, hogy a bábjává tehesse.
A tervei a jövőre nézve... nem túl sok más akad azon kívül, hogy a gyűjteménye részévé akarja tenni a nővérét is, Akamét.
Elég beteg, azt meghagyhatjuk.









Run:

A csapatban az egyik legtehetségesebb tag, és egyben a példamutató angyal is. Minden értelemben. Mert hát hova ne kellene egy angyal? Na ugye!
Azon kívül, hogy van egy karakteres kinézete, még némi esze is van. 
A céljai ugyan azok, mint a Forradalmi Hadseregnek: megszűntetni a korrupciót, csakhogy neki legalább van annyi esze, hogy nem csak elkezd gyilkolászni, mint a Night Raid, hanem inkább beépül ő maga is a felsőbb sorokba, hogy onnan manipulálhassa a vezetők döntéseit. Legalábbis úgy gondolta, hogy így fog tenni. Aztán tá kellett jönnie, hogy ez a módszer nem működik. 







Esdeath:


A jaegers vezetője, a kegyelmet nem ismerő és a legerősebb teiguval rendelkező szereplő.
(Aki nem mellesleg fülig szerelmes Tatsumiba...Szerencsétlen Tatsumi!)
Képessége: bárhol, bármikor, bármekkora jeget!
(Kész kis Elza...!)











Azt hiszem, ennyi lett volna mostanra. 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy +1-et, hogy én is tudhassam. : )





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése