2016. március 25., péntek

Akame ga Kill! - The Night Raid - képek/gifek (2.)

Sziasztok!

Újabb kedvcsinálót hoztam az Akame ga Kill!-hez, most a Night Raid második feléről. 
Remélem tetszeni fog.
Jó olvasást!



The Night Raid:



Bulat:

A csapat egyik legerősebb embere, eredetileg a birodalom katonái között harcolt, de amint rájött, hogy micsoda korrupció folyik az országában, inkább a Forradalmi Hadsereghez csatlakozott.
Övé a szinte teljes védelmet nyújtó teigu-páncél, az Incursio.
A fentiek alapján talán már túlságosan is ideális hős lenne, és minden a történetben szereplő lány szíve érte dobogna, ha nem lenne meleg. Így viszont...
Hozzáfűzném még, hogy véleményem szerint nagyon gáz a haja, de ti is megnézhetitek magatoknak és kialakíthattok róla saját véleményt.








Lubbock:


A csapat eszes menője. Kicsit emósnak néz ki, talán az is, igaz nem kifejezetten. Szeret másoknak beszólogatni, így néha kicsit elverik a társai, de alapvetően ő a fő humorista Leonéval együtt. 
Teiguja, az Ezüstmetszet rendkívül sokoldalú, de a közelharc helyett gyakrabban szolgál stratégiai célokat. Lubbock a háttérben szokott ügyködni és csapdát állítani az ellenségnek. Az ő drótjai mindent megkötnek és mindent átvágnak, attól függően, hogy mire szeretné őket használni.









Chelsea:

Ő csapat csinos csaja, a teiguja is egy pár mágikus sminkcucc, amiket arra tud használni, hogy megváltoztassa a külsejét pont olyanra,mint egy másik ember. Övé a tökéletes álca, ami viszont semmi mást nem nyújt (fizikailag nem véd és harcra sem jó). Harcmodora is a tipikus rejtőzködve beépülő bérgyilkosé, méreggel, tűkkel és egyéb apró eszközökkel intézi el ellenfeleit. Szemtől szembeni harcban viszont csak menekülni tud és csak arra is hajlandó. Ebből kifolyólag nem egy túl megbizható segítőtárs, mert gyakran elmenekül, ha már túl kockázatosnak tartja a helyzetet.







Susanoo:

Susanoo egy elég furcsa szerzet, kezdve ott, hogy ő maga egy teigu (Najendáé). Alapvetően házimunkák ellátására van kitalálva, de ha kell harcolni is elég frankón tud.  Igaz, az extra ütőkártyáját kijátszani nem érdemes, mivel három használat után meghal a tulajdonosa. 
(Susanoo extra képessége a gazdája életerejét használja fel az ereje növelésére.)









Najenda:

A Night Raid vezetője, régebben a birodalom hadseregénél volt tiszt Esdeath-szel együtt az északi háborúban, de nem tudott megbékélni a birodalom elveivel, így elhagyta a sereget és átállt a Forradalmi Hadsereghez. Egy csatában elvesztette fél karját, ami egy robotikussal lett pótolva, ami olyan jól sikerült, hogy talán még Edward Elric is megirigyelné. Na jó, ő talán nem. Winry elég ügyes automailes. : )









*    *   *

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy +1-et, hogy én is tudhassam.  : )







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése