2016. március 11., péntek

Akame ga Kill! - The Nigth Raid - képek/gifek (1.)

Sziasztok!

Ma némi részletesebb információhalmazt készültem rátokzúdítnai az Akame ga Kill!-lel kapcsolatban, ami, lám, itt is van! Jó szórakozást! : )

KARAKTEREK:

The Night Raid:




Tatsumi: Jelen esetben ő a főszereplő, hiába, hogy a sorozat névadó karaktere Akame. Tatsumi egy, a falujából világot látni induló fiatal harcos, aki aztán... hát nem éppen olyan munkát vállal el, amilyet eredtileg elképezelt.








Akame: A sorozat névadó karaktere. A Night Raid egyik legjobb harcosa. (Amivé részben a különleges teiguja segítségével válhatott.) Murasame, az átokkal mérgezett kard mindennel végez.
Mindezek mellett megutdhatjuk még azt is Akaméről, hogy egy igen érzelmes, ámde zárkózott, érzelmeit nem éppen kimutató személy.






Mine: A egyik legagresszívebb karaktere. Ha már csak egy percre nem vigyázol, máris Pumpkin csövével találod magad szemben... (...és minél szorultabb pillanatában leledzik Mine, te annál rosszabbul jársz.) 









Leone: A csapat egyik legnyüzsgősebb embere. Folyton nevet, poénkodik, igyekszik a csapatot jókedvre deríteni. Attól függetlenül, hogy általában félig oroszlán, még hordhatna egy picit több ruhát...






Sheele: A lány aki nem jó semmire; nem tud főzni, nem tud takarítani, folyton elhagyja a szemüvegét. Egy valamit mégis tud - szépen megölni az embereket. Akkor csapott fel hivatásos bérgyilkosnak, amikor rájött, hogy tulajdonképpen semmi másra nem jó. 

(Ja, és igen, valóban egy batár ollóval mászkál mindenfelé, de hát ez van...)











Már azt hiszem ennyi lett volna, legközelebb jövök a többiekkel. : ) 


Ha tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy +1 gombot, hogy én is tudhassam. : ) 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése